ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Οι παραλίες της Λευκάδας

Κάθε παραλία της Λευκάδας, όπως ο Άγιος Νικήτας, ο Μύλος, τα Πευκούλια, το Κάθισμα, οι Εγκρεμνοί, το Πόρτο Κατσίκι είναι και μία αξέχαστη εμπειρία

Έτοιμοι για μια βουτιά στον παράδεισο;

Από την εσωτερική (ανατολική) πλευρά του νησιού, με γαλαζοπράσινα νερά και πεύκα που φτάνουν στο νερό, μέχρι την εξωτερική (δυτική) πλευρά με τα περίφημα τυρκουάζ νερά, τη λευκή άμμο και τα βράχια που δεσπόζουν από ψηλά, κάθε παραλία της Λευκάδας είναι και μία αξέχαστη εμπειρία.

Άγιος Νικήτας

Μικρή παραλία με καθαρά νερά, ιδανική για οικογένειες. Βρίσκεται μέσα στο ομώνυμο χωριό και διαθέτει καταστήματα, αρκετά καφέ, μπαράκια και ταβέρνες για να απολαύσετε τοπικές γεύσεις.

Μύλος

Έχει λευκή άμμο και τυρκουάζ βαθιά νερά. Είναι πραγματικά εντυπωσιακή, ειδικά όταν την κοιτάτε από ψηλά. Δεν υπάρχει πρόσβαση με Ι.Χ., ακολουθείτε το γραφικό μονοπάτι που ξεκινάει από τον Άγιο Νικήτα (20 λεπτά περπάτημα) ή μπορείτε να επιλέξετε το «taxi boat».

Πευκούλια

Μεγάλη αμμώδης παραλία με πεντακάθαρα νερά και πευκοδάσος που φθάνει μέχρι την άμμο, με μπαράκι και εστιατόριο.

Κάθισμα

Η πιο κοσμοπολίτικη παραλία της Λευκάδας, οργανωμένη με ομπρέλες, ξαπλώστρες, beach bar και εστιατόρια. Έχει λευκή βοτσαλωτή άμμο και τυρκουάζ  νερά.

Εγκρεμνοί

Η διάσημη παραλία μήκους 2 χλμ. που γύρω της υπάρχουν εντυπωσιακοί γκρεμοί. Μια από τις καλύτερες της Μεσογείου, με τυρκουάζ, πεντακάθαρα νερά. Πρόκληση τα 350 σκαλιά που θα πρέπει να κατεβείτε για να τη θαυμάσετε.

Πόρτο Κατσίκι

Η «σταρ» του νησιού, μια παγκοσμίου φήμης παραλία: Μια λευκή λωρίδα αμμουδιάς μπροστά από τον εντυπωσιακό λευκό βράχο. Βραβευμένη ως η καλύτερη παραλία της Ελλάδας και μία από τις ομορφότερες του κόσμου.

Υπεύθυνη Επικοινωνίας
Σταματία Γιοβά
Τοποθεσία
Άγιος Νικήτας, ΤΚ 31080 Λευκάδα Ελλάς
Τηλέφωνα
+30 6977446112
+30 2645097370
Email
booking@ekaterina.gr