ΟΙ ΒΙΛΕΣ ΜΑΣ

Τρεις πολυτελείς βίλες του Katerina’s Village στο νησί της Λευκάδας

Κάθε βίλα καλύπτει επιφάνεια 80 τμ. και διαθέτει δικό της περιβάλλοντα χώρο, ιδιωτική πισίνα 24 τμ. και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης

Το προσωπικό σας καταφύγιο

Οι τρεις βίλες του Katerina’s Village Lefkada Boutique Villas με τη μοντέρνα αρχιτεκτονική και τις σύγχρονες ανέσεις τους, δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν κάθε πολύτιμη στιγμή των διακοπών τους στο νησί της Λευκάδας. Κάθε βίλα καλύπτει επιφάνεια 80 τ.μ. και διαθέτει δικό της περιβάλλοντα χώρο, ιδιωτική πισίνα 24 τ.μ. και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Μπορεί να φιλοξενήσει από 4 έως 6 ενήλικες, ενώ υπάρχει υποδομή για τη φιλοξενία παιδιών, νηπίων ή/και βρεφών. Διαθέτει ευρύχωρο καθιστικό με τζάκι, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, και ξεχωριστό μπάνιο με μεγάλη ντουζιέρα σε κάθε όροφο.

Μέσα από τη κάθε βίλα και τα μεγάλα της παράθυρα, αλλά και τους άνετους χώρους δίπλα από τις πισίνες, οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν το εκπληκτικό γαλάζιο του Ιονίου και τη μοναδική ομορφιά του δασικού τοπίου που προσφέρεται από την αμφιθεατρική θέση του συγκροτήματος.

Οι πισίνες δεσπόζουν στο χώρο του συγκροτήματος, ενώ οι θέσεις parking βρίσκονται ακριβώς δίπλα από κάθε κτίριο για άνετη πρόσβαση και εύκολη μεταφορά αποσκευών/αντικειμένων από/προς τις βίλες.

Σε κοντινή απόσταση, μόλις 80 μέτρα με τα πόδια από τον κεντρικό πεζόδρομο του Αγίου Νικήτα Λευκάδας, θα βρείτε ταβέρνες με τοπική παραδοσιακή κουζίνα, μπαρ, πρόσβαση σε ΑΤΜ καθώς και πολλά καταστήματα για όλες τις ανάγκες και τις προτιμήσεις, ενώ μπορείτε να κάνετε μπάνιο στην παραλία του Αγίου Νικήτα, θαλάσσια σπορ και άλλες δραστηριότητες. Ανακαλύψτε τις βίλες μας.

ΟΙ ΒΙΛΕΣ ΜΑΣ
Το Προσωπικό σας Καταφύγιο

Υπεύθυνη Επικοινωνίας
Σταματία Γιοβά
Τοποθεσία
Άγιος Νικήτας, ΤΚ 31080 Λευκάδα Ελλάς
Τηλέφωνα
+30 6977446112
+30 2645097370
Email
booking@ekaterina.gr