Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ

Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ

Θαλάσσια σπορ, δραστηριότητες και ψυχαγωγία στην Λευκάδα

Windsurf, kitesurf, παραπέντε, καταδύσεις, ιππασία, ιστιοπλοΐα, περιπατητικές διαδρομές

Θαλάσσια Σπορ & Δράση στη Φύση
Τα σπορ και οι δραστηριότητες δεν τελειώνουν ποτέ εδώ! Windsurf, kitesurf, παραπέντε, καταδύσεις, ιππασία, ιστιοπλοΐα γύρω από μικρά νησιά της περιοχής. Οι παραλίες της Βασιλικής και του Αϊ Γιάννη, είναι γνωστές σε όλο τον κόσμο και θεωρούνται δύο από τις καλύτερες παγκοσμίως για το άθλημα του windsurfing. Εάν προτιμάτε το kitesurfing, η παραλία Μύλοι, δίπλα στην πόλη της Λευκάδας, είναι ιδανική. Για τους πιο τολμηρούς, μια «πτήση» με αλεξίπτωτο πλαγιάς και μια ακόμη πιο συναρπαστική προσγείωση στην παραλία Κάθισμα είναι πρόκληση.

Η Λευκάδα είναι από τους πιο απολαυστικούς προορισμούς για καταδύσεις στην Ελλάδα. Η εντυπωσιακή  μορφολογία του βυθού σαγηνεύει όλους τους δύτες, κάθε επιπέδου. Τείχη, χαράδρες, σπήλαια, εύκρατοι  ύφαλοι γεμάτοι ζωή & «πλούσια» βιοποικιλότητα: Τα υποβρύχια τοπία της, συναρπάζουν. Στην πεδιάδα της Βασιλικής αλλά και στον ελαιώνα της πόλης της Λευκάδας, υπάρχουν σχολές ιππασίας που αποτελούν βάσεις για αξέχαστες εξορμήσεις. Όντας περισσότερο γνωστή για τις διάσημες παραλίες της, λίγοι γνωρίζουν ότι η Λευκάδα διαθέτει φύση με πλούσιες εναλλαγές και προσφέρεται για μοναδικές περιπατητικές διαδρομές, όπου κανείς ανακαλύπτει μια σπάνια χλωρίδα, με φαράγγια, χειμάρρους και εντυπωσιακά εγκαταλελειμμένα μοναστήρια.

Ψυχαγωγία & Διασκέδαση
Η γεμάτη ζωή Λευκάδα σας προσκαλεί στον μαγευτικό της κόσμο! Η Λευκάδα προσφέρει όλες τις ανέσεις, για όλα τα γούστα, όλες τις ηλικίες! Τουριστικά, κοσμικά παραθαλάσσια χωριά, με ταβέρνες, μπαρ, νυχτερινά κέντρα, αλλά και γραφικά, παραδοσιακά χωριά στα ορεινά, με πλατείες γεμάτες πλατάνια.

Αύγουστος στη Λευκάδα με γιορτή Φακής Εγκλουβής και Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ

Εάν βρεθείτε Αύγουστο στη Λευκάδα:
- Μην χάσετε τη Γιορτή Φακής Εγκλουβής, στο οροπέδιο του Αγίου Δονάτου.
- Ζήστε μοναδικές εμπειρίες στο Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ: Ολόκληρο το νησί κατακλύζεται από πολυχρωμία, μουσική, κέφι με «πρωταγωνιστές» χορευτές & μουσικούς από όλες τις γωνιές του κόσμου.

Υπεύθυνη Επικοινωνίας
Σταματία Γιοβά
Τοποθεσία
Άγιος Νικήτας, ΤΚ 31080 Λευκάδα Ελλάς
Τηλέφωνα
+30 6977446112
+30 2645097370
Email
booking@ekaterina.gr